Hoe zet ik Booking Refund Protection uit in mijn shops?

In deze gids lees je hoe je de Booking Refund Protection kunt uitschakelen voor de ticketkopers in jouw shops.

De Booking Refund Protection terms zijn van toepassing op situaties die een ticketkoper kunnen weerhouden om aanwezig te zijn op het evenement. Het aanschaffen van Booking Refund Protection is altijd optioneel voor je ticketkopers.

We raden je aan om deze feature aan te laten staan zodat je ticketkopers altijd de optie hebben om de voorwaarden van hun terugbetalingen uit te breiden. Wil je deze feature alsnog uitzetten? Volg dan deze stappen:

1. Ga naar jouw Dashboard.

2. Klik links op je scherm op ‘Bedrijfsinstellingen’.

3. Selecteer ‘Instellingen’ uit het menu.

4. Schakel ‘XCover.com's Booking Refund Protection’ uit.

Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via de chat of via info@eventix.io