Financiën altijd netjes op orde

Voorkom administratieve rompslomp

Al je financiële overzichten op één plek

Je kunt alle financiën overzichtelijk op één plek bekijken, zoals ticket opbrengsten, uitbetalingen en kosten. Zo heb jij altijd goed en helder inzicht.

Terugbetalen met een paar klikken

Verwerk annuleringen vlot en probleemloos, en betaal tickets terug met een 'druk op de knop'. Het vertrouwen en de loyaliteit van je klanten is immers onbetaalbaar.

Betaald krijgen wanneer het jou uitkomt

Ontvang betalingen wanneer het jou het beste uitkomt - wekelijks, maandelijks of wanneer de inkomsten een bepaalde limiet bereiken. Jouw ticketshop, jouw keuze.

Veilige en betrouwbare financiën

Jouw geldstromen en die van Eventix zijn volledig gescheiden van elkaar. Dus wat er ook gebeurt met Eventix, jouw geld is altijd veilig.

Gesplitste uitbetalingen

Splits geautomatiseerd jouw uitbetalingen, bijvoorbeeld om de inkomsten te verdelen over partners. Dat maakt samenwerkingen financieel een stuk gemakkelijker.

Start direct

Meer dan 10,000 organisatoren maken gebruik van Eventix.

De innovatieve ticketingoplossingen van Eventix sluiten perfect aan bij onze visie van het festival. Wij zijn erg enthousiast om samen nog meer onvergetelijke ervaringen aan onze festivalgangers te bieden.

ADE

Het is de flexibiliteit die ze hebben om dingen te bouwen die er nog niet zijn en altijd te zoeken naar wat verbeterd kan worden, hoe klein het detail ook is. Als iets niet kan worden gedaan, zal Eventix het gewoon zelf bouwen.

Dekmantel

Eventix heeft er voor gezorgd dat we al onze evenementen vanuit verschillende bedrijven kunnen organiseren en dat de juiste financiële stromen per bedrijf goed worden afgehandeld.

Paaspop

De voordelen voor ons zijn dat we onze trouwe gasten een betrouwbaar systeem bieden waar de verkoop eerlijk en duidelijk is, en onze bezoekers niet het gevoel hebben dat ze worstelen tegen een tweedehands markt.

Woodstock '69