Betaal per verkocht ticket

Je betaalt geen accountkosten of transactiekosten. In plaats daarvan betalen je bezoekers een klein bedrag per gekocht ticket.

€ 0.65

per ticket excl. boekingskosten

0 - 5.000 bezoekers

  • Compleet kaartverkoopsysteem met entreemanagement
  • Volledige 24/7 customer support
  • Eventix apps voor Android en iOS
Ticketshop maken

Neem contact op

5K+ bezoekers

meer dan 5.000 bezoekers

  • Op maat gemaakte oplossingen
  • Op maat gemaakte service
  • Op maat gemaakte pricing
Boek een demo

Kies jouw uitbetalingsmoment

Je kan de frequentie van je uitbetalingen zelf kiezen. Onze standaardinstelling is om de omzet van je kaartverkoop wekelijks uit te betalen, maar je kan de frequentie wijzigen of een limiet instellen als je dat wilt. Je kan de uitbetalingen ook helemaal uitschakelen als je dat wilt.

Realtime eventix data insight

Gratis Eventix scanner app

De Eventix ticket scanner app geeft je een actueel overzicht van de hoeveelheid tickets die je team heeft gescand. Met dit overzicht houd je bij hoeveel bezoekers er zijn en hoeveel je er nog kan verwachten.

Eventix App

Gratis Insight App

Met de Eventix Insight App blijf je eenvoudig op de hoogte van je kaartverkoop, ook als je onderweg bent. Hou al je evenementen in de gaten - of breng je overzicht terug naar één of twee. De Eventix Insight App is verkrijgbaar in de Google Play Store en de App Store.

Eventix voordelen

Ken je bezoeker

Elke keer dat je een ticket verkoopt, kom je meer te weten over je bezoekers. Eventix geeft je de tools die je nodig hebt om je doelgroep te identificeren en om er achter te komen hoe je doelgroep per evenement verandert.

Verkoop tickets en meer

Je kunt je gasten optionele producten aanbieden, zoals een shuttlepas, muntjes en merchandise. Optionele producten helpen je om meer inkomsten te genereren, zelfs voordat het evenement is begonnen.

Data eigendom

Je hebt alle vrijheid om je eigen gegevens te beheren. Anders dan bij onze concurrenten, zijn alle gegevens die via Eventix worden verzameld gratis en van jou. Jij bepaalt wat er met de gegevens gebeurt.

guest management

Begin direct

Ontdek alle mogelijkheden en start vandaag nog met het verkopen van tickets!

Maak jouw ticketshop