Support

Wij zijn er om te helpen

24/7 ondersteuning

Ook buiten kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar voor noodgevallen, vlak voor of tijdens het evenement. Is het geen noodgeval? Bel dan tijdens kantooruren of stuur een email of chatbericht.

Contact met bezoekers

Is een klant zijn of haar tickets kwijt? Verwijs dan door naar de zoekpagina op eventix.be/search. Op deze pagina kunnen klanten gemakkelijk hun eigen tickets terugvinden.

Ervaren Success Managers

Wij hebben een team van ervaren Succes Managers, die jou ondersteunen om van jouw festival een succes te maken.

Start direct

Meer dan 10.000 organisatoren over de hele wereld vertrouwen al op Eventix

De innovatieve ticketingoplossingen van Eventix sluiten perfect aan bij onze visie van het festival. Wij zijn erg enthousiast om samen nog meer onvergetelijke ervaringen aan onze festivalgangers te bieden.

ADE

Het is de flexibiliteit die ze hebben om dingen te bouwen die er nog niet zijn en altijd te zoeken naar wat verbeterd kan worden, hoe klein het detail ook is. Als iets niet kan worden gedaan, zal Eventix het gewoon zelf bouwen.

Dekmantel

Eventix heeft er voor gezorgd dat we al onze evenementen vanuit verschillende bedrijven kunnen organiseren en dat de juiste financiële stromen per bedrijf goed worden afgehandeld.

Paaspop

De voordelen voor ons zijn dat we onze trouwe gasten een betrouwbaar systeem bieden waar de verkoop eerlijk en duidelijk is, en onze bezoekers niet het gevoel hebben dat ze worstelen tegen een tweedehands markt.

Woodstock '69