Eventix breidt uit naar Ierland

14 April, 2023 - 2 minuten leestijd

Evenementenorganisatoren in Ierland krijgen nu toegang tot een nieuwe en innovatieve oplossing voor ticketverkoop nu Eventix haar uitbreiding naar de Ierse markt aankondigt.

Eventix biedt evenementenorganisatoren een reeks krachtige tools om tickets te verkopen, evenementen te beheren en hun merk te promoten. Na de verkoop van miljoenen tickets wereldwijd heeft Eventix bewezen de meest gebruiksvriendelijke, innovatieve ticketingoplossing van Europa te zijn.

Jake Gibbons, die de uitbreiding naar Ierland gaat leiden, zei: "We zijn verheugd om Eventix naar Ierland te brengen en evenementenorganisatoren een nieuwe, gebruiksvriendelijke manier te bieden om tickets te verkopen en hun evenementen te beheren. Ons platform is ontworpen om de hele ticketingstroom te vereenvoudigen, van ticketverkoop tot bezoekersbeheer, en we zijn ervan overtuigd dat het snel het favoriete platform voor evenementenorganisatoren in Ierland zal worden."

Met haar missie om organisatoren volledige controle over hun ticketverkoop te geven, is Eventix klaar om de manier waarop evenementen in Ierland worden georganiseerd en beheerd te revolutioneren. De features van Eventix omvatten de mogelijkheid om zeer aanpasbare tickettypes te creëren, zitplaatskaarten te beheren en real-time verkoopgegevens bij te houden. Daarnaast biedt Eventix een reeks tools en integraties waarmee organisatoren hun ticketing kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften.

Evenementenorganisatoren in Ierland kunnen nu profiteren van deze nieuwe oplossing en hun zo bezoekers een naadloze ervaring van begin tot eind bieden.

Begin direct

Ontdek alle mogelijkheden en start vandaag nog met het verkopen van tickets!

Maak jouw ticketshop