Eventix werkt met VWS aan liveblog over CoronaCheck-app

12 May, 2021 - 1 minuten leestijd

Ticketingpartij Eventix en het Ministerie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport werken in overleg aan een liveblog om duidelijkheid te scheppen over de aankomende CoronaCheck-apps.


Aan het begin van de coronacrisis heeft Eventix zich met hun liveblogs en nieuwsbrieven onderscheiden van de concurrentie door actuele updates en advies te geven over de alsmaar veranderende overheidsmaatregelen. Voor vele organisatoren was deze heldere communicatie een rots in de branding. Alle informatie is openbaar beschikbaar zodat ook organisatoren die niet bij Eventix aangesloten zijn op de hoogte kunnen blijven.

Joost Aanen, CEO Eventix: “We vinden het belangrijk om zo duidelijk mogelijk te communiceren zodat organisatoren goed geïnformeerd kunnen handelen en begrijpen welke mogelijkheden zij hebben. Dat deden we vóór de pandemie en dat blijven we nu ook gewoon doen.”

De CoronaCheck-apps moeten het verantwoord organiseren van evenementen weer mogelijk maken. Er zijn twee apps: De CoronaCheck-app waarmee bezoekers testbewijzen aanmaken en de CoronaCheck Scanner-app waarmee organisatoren testbewijzen kunnen scannen voor geldigheid. Vooralsnog worden de apps alleen nog gebruikt voor praktijkproeven, maar zullen binnenkort ook voor reguliere evenementen gebruikt worden.

Lees meer informatie over de CoronaCheck-apps op onze liveblog

Begin direct

Ontdek alle mogelijkheden en start vandaag nog met het verkopen van tickets!

Maak jouw ticketshop