Wat zijn ticket wallets?

Als je tickets koopt via Eventix, kun je de optie tegenkomen om gebruik te maken van een ticket wallet integratie zoals Appic, PartyPay of Close. Met deze integraties kun je je evenemententickets handig opslaan in een mobiele wallet-app, zodat je ze op de dag van het evenement gemakkelijk kunt openen. Houd er rekening mee dat deze integraties alleen beschikbaar zijn als de organisator van het evenement een partnerschap heeft met één van deze providers.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je een optie ziet om een ticket wallet integratie zoals Appic, PartyPay of Close te gebruiken, dan heeft de organisator van het evenement deze functie ingeschakeld in samenwerking met één van deze specifieke ticket wallet partners. Zodra je je tickets hebt gekocht, klik je gewoon op de knop 'Openen in [integration name]' op de Order Status Pagina, en je wordt doorgestuurd naar de mobiele app van deze provider. Van daaruit kun je simpel je evenemententickets openen zodat er op de dag van het evenement snel en makkelijk bij kunt.

Let op: de ondersteuning voor deze ticket wallet integraties wordt geleverd door de betrokken partners. Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot het gebruik van de integratie, raden we dan ook aan rechtstreeks contact op te nemen met de provider in kwestie.