Hoe gebruik ik de Close app?

In deze guide lees je wat de Close app is en hoe je toegang ertoe krijgt.

Wat is Close?

Close is een evenement assistent, wat betekent dat de app gekochte tickets veilig en toegankelijk houdt. De app heeft ook een in-app chat functie. In de chat ontvang je de laatste updates over het evenement, inclusief behind-the-scenes content, handige tips & algemene informatie. Als ticketkoper kun je unieke deals aangeboden krijgen binnen de app.

Wat betekent dit voor jou?

Wanneer je tickets koopt voor een evenement die met Close werkt, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren tijdens het bestelproces. Close gebruikt jouw mobiele telefoonnummer vervolgens om je een toegangscode te versturen waarmee ze kunnen herkennen voor welk evenement je tickets hebt gekocht. Zo zorgen ze dat je alleen praktische informatie te zien krijgt. In sommige gevallen wordt ook je ticket weergegeven in de app. Dit vervangt de bevestigingsmail die je normaal van Eventix ontvangt.

Hoe krijg ik toegang tot de Close app?

Zodra je je toegangscode hebt ontvangen en ingevoerd hebt, verwijst de Close app je direct naar het juiste evenement. Heb je een bevestigingsmail ontvangen, maar stond er niet dat je de Close app moest downloaden? Dan zul je nog even moeten wachten op een SMS-uitnodiging voordat je in kan loggen in de app. Heeft een vriend je geïnformeerd over Close, vraag ze dan om je via de app uit te nodigen.

Het is belangrijk dat je hetzelfde mobiele telefoonnummer gebruikt wanneer je inlogt als wat je ingevoerd hebt bij het bestelproces. Zo kan Close bepalen voor welk evenement dat je de app wilt gebruiken.

Wat als ik het verkeerde telefoonnummer ingevoerd heb?

Mocht je bij het kopen van je ticket het verkeerde telefoonnummer hebben ingevoerd, dan kun je dit gemakkelijk corrigeren met onze Name Change tool.

Heb je een andere vraag over Close? Neem dan een kijkje op hun FAQ.