Kan ik de taal veranderen in de ticketshop?

De taal in de ticketshop past zich direct aan naar de taal van de browser van je bezoekers. De ticketshop wordt herkenbaar en vertrouwd.


Evenementen trekken in veel gevallen bezoekers vanuit de hele wereld. Hierdoor kan er voor bezoekers een taalbarrière ontstaan tijdens het bestelproces. Om dit tegen te gaan passen we onze ticket shop direct aan naar de taal die de bezoeker met zijn browser gebruikt.

Op dit moment ondersteunen we de volgende talen:

▶ Nederlands

▶ Engels

▶ Duits

▶ Frans

▶ Spaans

▶ Catalaans

▶ Italiaans

▶ Portugees

▶ Chinees

▶ Grieks

▶ Turks

Indien de taal die de bezoeker spreekt ontbreekt of onbekend is wordt er automatisch gekozen om de bezoeker een Engelse ticket shop te laten zien. Op deze manier zorgen we een ticket shop leveren die ervoor zorgt dat de koper zich altijd veilig voelt.

 

De gebruiker kan handmatig zijn voorkeurstaal kiezen door op de vlag in de rechter bovenhoek van de ticketshop te klikken. Ze kiezen dan hun taal uit een dropdown menu. Soms veranderen bepaalde elementen niet onmiddellijk, om dit te corrigeren refresh je de pagina.


Ontbreekt de taal die de voorkeur heeft? Neem contact met ons op via de chat of stuur een mail naar info@eventix.io. Extra talen kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan de ticketshop.